EN Eksklusive lejligheder i totalrenoveret ejendom

Opgaven: 3D visualiseringer af nye lejligheder i ejendom under renovering.

Beskrivelse: En ældre større vllla, der har fungeret som behandlingscenter, skulle bygges om til lejligheder. En sjælden udbudt ejendom med eksklusiv beliggenhed og udsigt over Århus bugt. Arkitekten havde lavet et forslag til en omfattende renovering, hvorefter villaen ville fremstå med 8 eksklusive lejligheder, som sælges i projektsalg til den kræsne køber.

Baseret på arkitektens autocad tegninger og beskrivelser, udarbejdede vi 3D visualiseringer til projektsalget. Der var et klart ønske om at vise den flotte udsigt og give fokus til de lækre tagterrasser. Indretningen skulle give et klart eksklusivt præg og blev til i tæt samarbejde med arkitekt og bygherre, der ligeledes ønskede at fremhæve de valgte materialers høje kvalitet.  Et meget spændende projekt, som vi er stolte over at være med på.

Eksteriør V3 lysere græs høj
Eksteriør V3 lysere græs høj
03_Lejl_V3C høj
03_Lejl_V3C høj
02_Lejl_V4C høj
02_Lejl_V4C høj
01_Lejl_V.3.AC høj
01_Lejl_V.3.AC høj
01_Lejl_V.2 høj
01_Lejl_V.2 høj
previous arrow
next arrow

TILMELD NYHEDSBREV

Med en tilmelding til nyhedsbrevet holder du dig opdateret med seneste viden om det spændende visualiseringsområde. Vi giver gode råd, seneste nyt om udviklingen og eksempler på projekter, der kan tjene som inspiration.

Nyhedsbrevet udkommer ca. 6- 8 gange årligt.

    Venligst bekræft at du har læst og accepteret vores persondatapolitik

    SE NÆSTE REFERENCE