PERSONDATAPOLITIK

 

1. DATAANSVARLIG

Archiservice ApS er dataansvarlig for de persondata, du afgiver til os, eller som vi indsamler via www.styrkditprojektsalg.dk.

Alle henvendelser omhandlende persondata skal rettes til:

Archiservice ApS

Havnegade 100, Indg. i

CVR: 33379706

E-mail: info@archiservice.dk

Telefon: +45 8062 6010

Persondatapolitikken er gældende for alle persondata, du afgiver til os samt alle oplysninger, vi opsamler via hjemmesiden.

 

2. GENERELT

Visse personoplysninger er nødvendige at give os, til opfyldelse af kontrakten mellem kunde og Archiservice ApS. Det er nødvendigt med navn, adresse, telefonnummer og e-mail for at kunne gennemføre leveringen.

Konsekvensen ved ikke at give disse personoplysninger er, at handlen ikke kan gennemføres.

Gennem de data vi indsamler, sikrer vi en mere personlig og forbedret kundeoplevelse, hvad enten det er på hjemmesiden, i nyhedsbreve eller øvrig målrettet markedsføring.

 

3. PERSONDATA

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der automatisk oplysninger om dig og dit besøg. Vi opsamler f.eks. data om din IP-adresse, hvilket device du bruger (Computer, tablet, telefon mm.), hvilke sider du besøger, browser, søgetermer og netværkslokation.

Vores formål med opsamling af disse data, er at kunne optimere brugeroplevelsen og opbygningen af hjemmesiden og foretage målrettet markedsføring, herunder retargeting via Google. Ved at analysere vores brugeres adfærd, kan vi bedre målrette relevant indhold til vores brugere.

Retsgrundlag: EU Persondataforordningen art. 6, stk. 1, f.

Data opbevares i 26 måneder fra dit sidste besøg og slettes herefter automatisk.

Når du køber et produkt, gemmer vi de informationer, der er nødvendige i forhold til at kunne foretage købet, herunder navn, firmaadresse, cvr nr. samt tlfnr. og emailadresse. Formålet med opsamlingen af disse informationer er at kunne levere de produkter, du bestiller og opfylde vores øvrige forpligtelser over for dig som kunde. Oplysninger om dine køb behandles desuden for at opfylde vores bogførings og regnskabsmæssige forpligtelser.

Retsgrundlag: EU Persondataforordningen art. 6, stk. 1, b, c og f.

Data opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår af hensyn til bogføringslovens krav.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev og, afgiver du oplysninger om dit navn, e-mail og evt. telefonnummer.

Formålet med disse persondata, er at varetage vores interesse om at sende dig nyhedsmails med relevante indhold, inspiration og nyheder

Retsgrundlag: EU Persondataforordningen art. 6, stk. 1, f.

Data slettes når dit samtykke af nyhedsbrev trækkes tilbage, medmindre vi har et andet grundlag for behandling af dine oplysninger.

 

4. DATABEHANDLERE

Persondata sælges ikke til 3. parter. Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Vi benytter eksterne samarbejdspartnere til kundekartotek, CRM og ERP system, udsendelse af nyhedsbreve, indsamling af data til forbedring af hjemmesiden samt målrettet markedsføring, herunder retargeting og profilering.

To af vores eksterne samarbejdspartnere, Google LLC, og The Rocket Science Group LLC d/b/a MailChimp, er etableret i USA. Der er sikret fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45.

– Kopi af Google LLC.’s certificering kan findes her.

– The Rocket Science Group LLC d/b/a MailChimp’s certificering kan finds her.

 

5. DINE RETTIGHEDER

Du er til enhver tid berettiget til at anmode om:

– Indsigt i hvilke data vi har registeret om dig (EU Persondataforordningens art. 15)

– Berigtigelse af de data vi, og eventuelle samarbejdspartnere, har registeret om dig (EU Persondataforordningens art. 16)

– Sletning af de data vi har registeret om dig (EU Persondataforordningens art. 17, stk. 1, b og c)

– Begrænsning af behandling, således vi kun opbevarer dine data (EU Persondataforordningens art. 18)

– Dataportabilitet, dvs. overførsel, af de data vi har registeret om dig (EU Persondataforordningens art. 20)

– Ret til at gøre indsigelse mod, at vi bruger dine data til målrettet markedsføring, herunder profilering (EU Persondataforordningens art. 21, 22)

Du har desuden ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger, hvis du mener denne ikke overholder deres retningslinjer. Klager kan indgives på e-mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33193200.

 

6. SIKKER BEHANDLING AF INFORMATIONER

Det er kun ansatte, med et reelt behov for adgang til dine persondata, der kan tilgå disse i vores systemer.

Persondata (bl.a. navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse) opbevares på sikrede servere i skyen i vores crm og erp systemer hos anerkendte samarbejdspartnere, der alle lever op til kravene i GDPR.

Der er således gennemført både tekniske og organisatoriske foranstaltninger, der skal sikre, at dine persondata opbevares og benyttes på sikker vis.

 

7. ÆNDRINGER I PERSONDATAPOLITIKKEN

Såfremt der foretages ændringer i persondatapolitikken, bliver du, som aktiv kunde, informeret via dit næste besøg på hjemmesiden.

Derudover fremsendes informationer om ændringer i vores nyhedsbrev.

 

8. VERSION

Persondatapolitikken for Archiservice ApS er version 1.0 og er senest opdateret d. 24 maj 2018.