Eksklusive lejligheder i totalrenoveret ejendom

Opgaven
3D visualiseringer af nye lejligheder i ejendom under renovering.


Beskrivelse
En sjælden udbudt ejendom med eksklusiv beliggenhed og udsigt over Århus bugt. Arkitekten havde lavet et forslag til en omfattende renovering, hvorefter villaen ville fremstå med 8 eksklusive lejligheder, som sælges i projektsalg til den kræsne køber.

Baseret på arkitektens autocad tegninger og beskrivelser, udarbejdede vi 3D visualiseringer til projektsalget. Der var et klart ønske om at vise den flotte udsigt og give fokus til de lækre tagterrasser. Indretningen skulle give et klart eksklusivt præg og blev til i tæt samarbejde med arkitekt og bygherre, der ligeledes ønskede at fremhæve de valgte materialers høje kvalitet.

Opgaven: 3D visualiseringer af nye lejligheder i ejendom under renovering.

En sjælden udbudt ejendom med eksklusiv beliggenhed og udsigt over Århus bugt. Arkitekten havde lavet et forslag til en omfattende renovering, hvorefter villaen ville fremstå med 8 eksklusive lejligheder, som sælges i projektsalg til den kræsne køber.Baseret på arkitektens autocad tegninger og beskrivelser, udarbejdede vi 3D visualiseringer til projektsalget. Der var et klart ønske om at vise den flotte udsigt og give fokus til de lækre tagterrasser. Indretningen skulle give et klart eksklusivt præg og blev til i tæt samarbejde med arkitekt og bygherre, der ligeledes ønskede at fremhæve de valgte materialers høje kvalitet.

Eksteriør V3 lysere græs høj
Eksteriør V3 lysere græs høj
03_Lejl_V3C høj
03_Lejl_V3C høj
02_Lejl_V4C høj
02_Lejl_V4C høj
01_Lejl_V.3.AC høj
01_Lejl_V.3.AC høj
01_Lejl_V.2 høj
01_Lejl_V.2 høj
previous arrow
next arrow

Vil du have referencer og inspiration direkte i din mailbox?

Med en tilmelding til nyhedsbrevet holder du dig opdateret.

Vi giver gode råd, seneste nyt om udviklingen og eksempler på projekter, der kan tjene som inspiration.

Nyhedsbrevet udkommer ca. 6- 8 gange årligt.

Med en tilmelding til nyhedsbrevet holder du dig opdateret. Vi giver gode råd, seneste nyt om udviklingen og eksempler på projekter, der kan tjene som inspiration.

Nyhedsbrevet udkommer ca. 6- 8 gange årligt.

    Venligst bekræft at du har læst og accepteret vores persondatapolitik

    SE NÆSTE