Sadolin Have

Kunde
KBSH Aps

 

Opgaven
3D visualiseringer og salgsplantegninger af lejligheder til projektsalg.

 

Beskrivelse
Sadolin Have er et boligprojekt med 83 lejligheder, beliggende på Amager. For projektudvikleren har vi udviklet fotorealistiske 3D visualiseringer af de kommende lejligheder. En spændende opgave, der indebar både indretning og valg af møblering, samt dronefotos af den kommende udsigt. Dertil kom udarbejdelse af salgsplantegninger, baseret på arkitektens tekniske tegninger, samt opsætning, design og tryk af A3 mappe med plantegninger, info og lokation af hver lejlighed, som skulle benyttes i projektsalget.

Kunde: KBSH Aps

Opgaven: Opgaven3D visualiseringer og salgsplantegninger af lejligheder til projektsalg.

Sadolin Have er et boligprojekt med 83 lejligheder, beliggende på Amager. For projektudvikleren har vi udviklet fotorealistiske 3D visualiseringer af de kommende lejligheder. En spændende opgave, der indebar både indretning og valg af møblering, samt dronefotos af den kommende udsigt.

Dertil kom udarbejdelse af salgsplantegninger, baseret på arkitektens tekniske tegninger, samt opsætning, design og tryk af A3 mappe med plantegninger, info og lokation af hver lejlighed, som skulle benyttes i projektsalget.

Køkken V3
Køkken V3
Stue V2-2
Stue V2-2
Soveværelse V2-2b
Soveværelse V2-2b
previous arrow
next arrow

Vil du have referencer og inspiration direkte i din mailbox?

Med en tilmelding til nyhedsbrevet holder du dig opdateret.

Vi giver gode råd, seneste nyt om udviklingen og eksempler på projekter, der kan tjene som inspiration.

Nyhedsbrevet udkommer ca. 6- 8 gange årligt.

Med en tilmelding til nyhedsbrevet holder du dig opdateret. Vi giver gode råd, seneste nyt om udviklingen og eksempler på projekter, der kan tjene som inspiration.

Nyhedsbrevet udkommer ca. 6- 8 gange årligt.

    Venligst bekræft at du har læst og accepteret vores persondatapolitik

    SE NÆSTE